Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Rogán-Gaál Cecília megmutatta a különleges hétvégi szettjét

Nagyon csinosan jelent meg Rogán-Gaál Cecília, aki három gyermek édesanyaként is topformában várja az év további részét.

Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy a hírességek ne élnék izgalmasan az életüket, legalábbis a többségük így van ezzel. Továbbra is nehéz szavakat találni Jennifer Lopez fiatalos megjelenésére, aki mindig egyre magasabbra teszi a lécet. Ezzel pedig azt bizonyítja, hogy a kor csak egy szám, semmi több.

Ebben hihet Rippel Feri is, miután minden eddiginél fittebb, és az a terve, hogy legalább 100 évig éljen. Ezt a határt szeretné kitolni, és még az sem lehetetlen, hogy 120 évig, vagy tovább éljen, köszönhetően a mai orvostudománynak. Mindent megtesz ennek érdekében, hogy minél tovább lehessen a Földön, egészségesen és fitten. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Tóth Andiról is gyakran hallani, akiről látványos modellfotók készültek. A saját márkáját hirdeti, amivel megvalósult egy régi álma, és ezen a területen is sikeres, bár ez nem meglepő, mert eddig nemigazán lőtt mellé. Hogy mik a jövőbeni tervei, nem tudni, viszont biztosak lehetünk abban, hogy a tévés karrierje sem ért véget.

Krausz Gábor pedig fülig szerelmes, Mikes Anna az új párja, akivel a Dancing with the Stars ideje alatt szerettek egymásba. Nagyon jó látni azt, hogy Gábor és Anna ennyire egymásra találtak, és ilyen szinten kiegészítik a másikat. Mindig örömmel tölt el bennünket, ha egy pár valóban boldog, és nemcsak vegetál egymás mellett.

Rogán-Gaál Cecília szintén boldog, háromgyermekes anyaként hozza ki magából a legtöbbet, ami ugyancsak dicséretes, akárcsak Sarka Kata, aki idén már 22 edzésnél tart. Cecília szintén aktív, szeret sportolni, szereti a divatot, és legutóbb is egy igen csinos szettben készített magáról fotókat, amiket erre a linkre kattintva érhettek el.