Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,48 Ft
Euró
393,50 Ft
Font
459,79 Ft
Bitcoin
62,822 $

Sarka Kata már a 22. edzését is letudta idén, a Margitszigeten futott

Sarka Kata folytatja a sorozatát, érdekes lesz látni, hol áll meg a számláló a 2024-es év végén, mert egyelőre nagy tempóban van.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A hírességek között sokan vannak, akik fitten tartják magukat, és kiemelkednek a mezőnyből. A 18 éves Schobert Norbi például heti hét alkalommal edz, és nem kizárt, hogy a Miami Egyetemen tanul tovább, akár tandíjmentesen. Komoly céljai vannak, és igyekszik mindent kihozni magából, miközben a barátnőjével tervezgeti a közös életét.

Nemazlány is láthatóan formásodott, az énekesnő sok dicséretet kap emiatt. Az Ázsia Expressz győztese egy igen látványos ruhával hívta fel magára a figyelmet, majd tömegével zuhantak be az oldalára a bókok, mint általában az lenni szokott. Ez valószínűleg jót tesz az önbizalmának, amivel nincs baj, szükség van rá. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Barta Sylvia egy teljesen más generáció tagja, és bizonyítja, hogy 50 év felett is van élet, ráadásul nem is akármilyen. Extra fitt, sok fiatal sem tudja tartani vele a lépést, amire igazán büszke lehet, szintén lenyűgöző formában van. A bikiniformája már most tökéletes, és ezzel megint csak bizonyította, nincs lehetetlen.

Sarka Katát sem kell félteni, ha edzésekről van szó, idén már több mint 20 edzés van mögötte, ami szép teljesítmény. Másoktól eltérően azonban ő valóban keményen edz, és a futást szinte soha nem hagyja ki, egyszerűen imádja. Rengeteg kilométert futott már az élete során, amiknek többségét a Margitszigeten abszolválhatta, ami az egyik kedvenc helyszíne.

Úgy tűnik, legutóbb egyedül futott a szigeten, és szerencsére szép idő volt. Egy laza 8 kilométeres távot teljesített Kata szombaton, és a tőle megszokott módon nagyon csinosan, trendin köszönt be. A róla készült edzős fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig a népszerű Instagram oldalán keresztül.