Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,56 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
457,93 Ft
Bitcoin
61,155 $

Heti hétszer edz Schobert Norbi Jr., tetoválása is lehet

Schobert Norbi nagyobbik fia nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy idővel tetoválása is legyen, de hogy milyen, azt nem tudni.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi nemrég ismét nagyon elismerően beszélt a feleségéről, Rubint Rékáról, akit néha perzsa hercegnőnek hív. Norbi végtelenül büszke Rékára, az általa elértekre, a formájára, és arra, amit képvisel. Hálás neki, hogy az évek alatt kitartottak egymás mellett, ők valóban megéltek igazán nehéz időszakokat is.

Norbi egy ideje minden eddiginél jobban segíti Réka karrierjét, a legutóbb szervezett táborban is ott volt, edzéseket is tartott. Közben odahaza Schobert Norbi Jr. folyamatosan edzésben van, profi bokszoló akar lenni, és ezen célját mindenképpen megvalósítaná. Az USA a fő célja, ott tanulna tovább a kedvesével, akivel 8 hónapja van együtt. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Rendkívül komolyan veszi az edzéseket, odahaza, a saját konditermükben is sokat edz. Néha még késő este is a futógépen látni, így ugyan hosszú órákat nem alszik, folyamatosan fejlődik, és közben a barátnőjére is időt fordít. Az Instagram oldalán árulta el, hogy heti hét alkalommal edz, ami azt jelenti, nem sok pihenőt tart.

Az étrendjére is odafigyel, az adja az alapot, és láthatóan felvett pár kiló izmot, ami a jövőben csak még több lehet. Mivel még mindig csak 18 esztendős, sokkal gyorsabban tud fejlődni és regenerálódni, mint 30-as éveiben járó férfi, ami nagy előny. Addigra már abszolúte csúcson lehet, de előtte a 20-as évei jönnek.

Arról is megkérdezték, szeretne-e a jövőben tetoválást. „Nem tudom még… Lehet, hogy igen!” – olvasható a válaszában. Szóval Norbi nem zárta ki, hogy lesznek tetoválásai a jövőben, arról viszont nem esett szó, hogy milyen tetoválások lennének ezek. Az idő eldönti, sokszor ember egy hirtelen jött érzés alapján hozza meg erről a döntést.