Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
356,64 Ft
Euró
386,65 Ft
Font
451,17 Ft
Bitcoin
51,824 $

Schobert Norbi Jr. reggel 6 órakor már bokszolt, míg sok társa még aludt

Schobert Norbi ugyanúgy edz, mint a Sztárbox alatt, nem tesz különbséget, és láthatóan élvez is.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi számára a Sztárbox olyasvalamit adott, ami az egész életére hatással lehet. Ha nincs a felkérés, talán soha nem lép erre az útra, és igen komoly tervei vannak, profi világbajnok szeretne lenni.

Mivel már 18 esztendős, van mit ledolgoznia azokkal a tehetségekkel szemben, akik már 5 éves koruk óta bokszolnak napi szinten. Ez igen komoly előny, viszont semmi sem lehetetlen, és korábban is sportolt. Soron kívül Egyre többen választják az átalányadózást a kata helyett

Az állóképessége szintén megvan hozzá, ráadásul láthattuk, mennyire jól állja a pofonokat. Sok fiatal már kifeküdt volna a ringben Istenes Bence ellen, a The Voice műsorvezetőjét is meglepte, mennyire jól bírt az ütéseket a fiatal srác.

Norbi nem hagyja abba a bokszot, folytatja a sportot és mint azt fentebb említettük, adottak a tervei. Az Egyesült Államokban is tovább bokszolna, akkor már nyilván más környezetben és stábbal.

Ez a jövő zenéje, most arra készül, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el a tanulmányaiban és a sportban. Csütörtökön is korán kelt, reggel 6 órakor már bokszolt, míg a társai többsége valószínűleg még aludt.

Lionel Messi visszatért, óriásit játszott az Inter Miami meccsén

Lionel Messi ugyan nem szerzett gólt az Inter Miami meccsén az MLS nyitányán, nélküle aligha nyert volna a csapat.