Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Schobert Norbi Jr. reggel 6 órakor már bokszolt, míg sok társa még aludt

Schobert Norbi ugyanúgy edz, mint a Sztárbox alatt, nem tesz különbséget, és láthatóan élvez is.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi számára a Sztárbox olyasvalamit adott, ami az egész életére hatással lehet. Ha nincs a felkérés, talán soha nem lép erre az útra, és igen komoly tervei vannak, profi világbajnok szeretne lenni.

Mivel már 18 esztendős, van mit ledolgoznia azokkal a tehetségekkel szemben, akik már 5 éves koruk óta bokszolnak napi szinten. Ez igen komoly előny, viszont semmi sem lehetetlen, és korábban is sportolt. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Az állóképessége szintén megvan hozzá, ráadásul láthattuk, mennyire jól állja a pofonokat. Sok fiatal már kifeküdt volna a ringben Istenes Bence ellen, a The Voice műsorvezetőjét is meglepte, mennyire jól bírt az ütéseket a fiatal srác.

Norbi nem hagyja abba a bokszot, folytatja a sportot és mint azt fentebb említettük, adottak a tervei. Az Egyesült Államokban is tovább bokszolna, akkor már nyilván más környezetben és stábbal.

Ez a jövő zenéje, most arra készül, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el a tanulmányaiban és a sportban. Csütörtökön is korán kelt, reggel 6 órakor már bokszolt, míg a társai többsége valószínűleg még aludt.