Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
64,039 $

Schobert Norbi fia a következő középsúlyú bokszvilágbajnok akar lenni

Nem kis célokat fogalmazott meg maga előtt Schobert Norbi 18 éves fia, amire sokan legyinthetnek, de nem egy bajnok indult el így.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi fián mindig is nagy lesz a nyomás, bármibe is fog bele, hiszen mindenki ismeri a szüleit az országban. Megosztó személyiségek, ami a gyerekekre is hatással van, láthatjuk, mennyi támadást kapnak.

Schobert Larát is igyekezték tönkretenni a közösségi médián keresztül, de nem jártak sikerrel. Larának olyannyira nem ment el a kedve a szerepléstől, hogy a Sztárbox következő évadának egyik versenyzője szeretne lenni. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

Ami biztos, Rubint Réka nem fog bokszolni, ő az egyedüli a családban, aki nem űzi ezt a sportot. Még a kisebbik fia, Zalán is elkezdett bokszolni Norbi Jr. hatására, akinek nagyon nagy céljai vannak a sportban.

A Sztárbox korábbi versenyzője, akinek az édesapja nem kicsit szólt oda Istenes Bencének a vereségét követően, világbajnok szeretne lenni. Edzője látja benne a potenciált abban, hogy kivigye az olimpiára, amin sokan csak nevettek, de egy nap talán ők fognak elsőként gratulálni.

„Mi az, amire legjobban vágysz az életeben?” – érkezett a kérdés Norbi Instgram oldalán. „Arra, hogy én legyek a következő középsúlyú világbajnok!” – válaszolt Norbi, aki az iskola mellett is igyekszik minél többet edzeni.

Komoly biztonsági hiba van több számítógépben, ami a hackereknek kedvez  

Még aggasztóbb, hogy a szóban forgó hiba javítását bizonyos hardverek sosem fogják megkapni, mivel többségük hivatalos támogatási ciklusa már véget ért.