Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Rubint Réka megmutatta az aktuális topformáját, Norbi perzsa hercegnőnek hívja

Schobert Norbi nagyon szerencsés embernek tartja magát, hogy Rubint Réka a felesége, aki továbbra is kifogástalan formában van.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi és családja nemrég még Thaiföldön nyaraltak, ahol több mint 20 napot töltöttek el. Ez a több mint 20 napos ázsiai pihenés több mindenre is ráébresztette Rubint Rékát, aki azt tervezi, hogy erre a helyszínre is tábort szervez. Nagy sikerrel futnak ezek a külföldi táborok, és lassan nincs olyan távolság, amit ne tennének meg.

Jelenleg a sivatagban táboroznak, ott tartanak edzéseket, beszélgetéseket, és más programokat. Schobert Norbi is helyi népviseletbe öltözött, miközben a finom ételek fogyasztásáról sem feledkeznek meg, kipróbálván a helyi különlegességeket is. Természetesen Réka is nagyon odafigyel arra, hogy mit eszik, fontos, hogy a formájával megmutassa, mennyi mindent ki tud hozni magából az ember. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Rengeteg tábor van már mögöttük, és a jövőben is terveznek újabbakat. Természetesen a pihenés sem maradhat ki, ami ugyancsak adott a helyszínen. Ilyenkor mindenki egy kicsit a nyárban érezheti magát, feltöltheti az energiáit, még azelőtt, hogy idehaza is megérkezne a nyár, amit oly sokan várunk már egy ideje.

Norbi nagyon büszke a feleségére, aki továbbra is topformában tartja magát, és szereti azt, amit csinál. „Büszke vagyok arra, hogy Feleségemet, Rékát segíthetem az álmai megvalósításában. Édesapja vérbeli Jász ember volt. Sokat örökölt Tőle. Amikor meglátom Őt Allah világában, látszik, hogy egy része otthon van.”

Réka ugyan nem szereti, Norbi néha odahaza perzsa hercegnőnek nevezi. „Tudtátok, hogy a Jász nép iráni eredetű, az alánok egyik ágát alkotja. A kunokkal együtt 1239-ben telepedtek le a Magyar Királyság területén. Természetesen Krisztust követjük, de mindenki annyira sok féle vért hordoz az ereiben. Rékát otthon néha perzsa hercegnőnek szoktam viccesen hívni. Nem szereti, de van benne valami”