Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Schobert Norbi jelenti: „Maradok! Réka 3 tevére elcserélt…”

Schobert Norbi egy humorosabb poszttal jelentkezett be a sivatagból, ahol helyi viseletben üzent, miután Rubint Réka elcserélte őt.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi élete sokat változott az elmúlt pár évben, valójában többet, mint azelőtt bármikor is összesen. Minden a koronavírussal kezdődött, ami igencsak rányomta a bélyegét az üzleti vállalkozására, majd jött az európai válság Ukrajnával. Közben az egészsége is megsínylette a dolgokat, és megint az életéért kellett küzdenie.

A Konyhafőnökbe is saját felelősségre tért vissza a sztrókja után, de azóta sem 100%-os az állapota. Ugyanakkor nem mondott le a mozgásról, továbbra is igyekszik sokat sportolni, és a Sztárbox 2023-as évadában is szerepelt volna. Eredetileg ringbe lépett volna, viszont az egészsége ezt nem engedte meg. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Közölte vele az orvos, ha kap egy ütést a szívére, azt valószínűleg nem éli túl. Ezek után jött az ötlet, hogy a nagykorú fia szálljon ringbe helyette, aki Istenes Bencével küzdött hatalmasat, és noha kikapott, valójában sokat nyert a mérkőzéssel. Azóta is bokszol, profi akar lenni, és az USA-ban is folytatná az egyetem mellett.

Sok új tapasztalatra tehet szert Amerikában, és belekóstolhat az amerikai bokszba. Ez a jövő zenéje, addig még van két éve, rengeteget fejlődhet. Norbi büszke a gyermekeire, és amikor teheti, Rubint Rékával tart a táborokba, ahol ő is edzéseket tart, és igyekeznek még népszerűbbé tenni ezt az egészet.

Norbi ezúttal egy helyi viseletben jelentkezett be az aktuális helyszínről, a sivatagból. „Maradok! Réka 3 tevére elcserélt…” – írta a posztjában Norbi, majd nem sokkal később befutottak az első kommentek. Norbinak vannak még tervei a jövőre nézve, és az sem kizárt, hogy televíziós műsorokban láthatjuk szerepelni, akárcsak a család többi tagját.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.