Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

Rippel Feri tényleg legalább 100 évig akar élni

Nem vicc, Rippel Feri nagyon is komolyan gondolja, hogy legalább 100 évig éljen, ami egy elérhető cél lehet számára.

Fotó: TV2
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rippel Feri fittségét nem kell magyarázni, az egyik legfittebb híresség Magyarországon. Sőt, minden embert beleszámítva is az egyik legfittebb, és nemcsak magyar szinte, amire különösen büszke lehet. A Farm VIP sztárja az idő múlásával még inkább kiemelkedhet a mezőnyből, mert ő nem azt nézi, hogy hány éves.

Minden évéből szeretné kihozni a maximumot, és nagy terve, hogy legalább 100 évig éljen. Valós esélye nyílhat erre, ha elkerülik a súlyos betegségek, a balesetek, mert mentális is ott van a topon, ami rengeteget segít az öregedés lassításban. Sokat köszönhet magának, és megtanulta, hogy a kor valóban csak egy szám, semmi több. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

„Sok évvel ezelőtt kitűztem célul azt, hogy száz évig szeretnék élni. A napjaimat ennek rendelem alá, mindig szem előtt tartva ezt a célt. Nagyon fontos a fájdalommentesség, és az, hogy az egészségnek minden aspektusát meg tudjam közelíteni.” – mesélte a Borsnak Feri, aki tele van erővel, kitartással, és így tovább.

Azt mondja, a mai orvostudománynak köszönhetően még az is elképzelhető, hogy 150 évig élhetünk, így az a terve, hogy több mint 100 évig éljen. Ennek érdekében nem fogyaszt koffeint, nikotint és alkoholt sem, mely idővel igencsak sokat fog segíteni, többek között a bőre minőségét illetően is, ami ugyancsak fontos.

A nyújtás az egyik kulcs abban, hogy fitt maradjon, így nemcsak reggel, hanem lefekvés előtt is nyújt. Gyakran szaunázik, és ezzel együtt a hideg terápiát is szereti, gyakorlatilag nincs olyan dolog, amit ne tenne meg annak érdekében, hogy a teste, az elméje és a lelke is fitt maradjon, ami a lehető legerősebb kombináció.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.