Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Rendkívül vonzó modellfotók jelentek meg Tóth Andiról

Tóth Andi kifogástalan formának örvend, és azt kell mondjuk, hogy modellként is megállja a helyét a divat világában.l

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi nagyon régóta szerepel az ismert személyiségek között, ami lehetőséget adott számára ahhoz is, hogy értékes tapasztalatokat gyűjtsön a divat világáról. Sokáig nem lehetett tudni, de az egyik nagy álma az volt, hogy saját márkát alapítson, amit meg is tett, már a 20-as évei első felében, ami nagy dolog.

Nyilván ennek megvan a maga kockázata, főleg azok után, hogy egy ideje csak kivételes esetekben vállal koncerteket. Bizonyos szempontból visszavonult, vagy inkább visszalépett párat, melyet élete egyik legjobb döntésének tart. Már nem érezte olyan jól magát a színpadon, és egy ideje érlelődött benne ez a döntés. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Sokakat meglepette vele, másokat kevésbé, mert sejtették, hogy valami ilyesmire készülhet Andi. Hosszasan beszélt a döntés hátteréről, amit a többség tiszteletben tartott, míg mások inkább emiatt is támadták. Hogy mikor gondolja meg magát, nem tudni, a rajongók azonban nagyon bizakodnak, hogy túl sok időnek már nem kell eltelnie.

Ettől függetlenül is zajlik körülette az élet, építi a saját ruhamárkáját, amit időről időre új kollekciókkal tölt fel. Valentin napra is készülnek, ami nagy nap a nők számára, így jobb, ha a férfiak összeszedik magukat, legalább arra a napra, már akit ez érint, mert nem minden férfi csak aznap igazán kedves a kedvesével.

Andi szeret fotózásra járni, jól is áll neki ez a szerep, akár aktív modell is lehetne, minden adottsága megvan ahhoz, hogy címlapon köszönjön vissza. Köszönhetően a népszerű Instagram oldalának, sokan figyelnek fel rá, és ez a márkák esetében sem lehet másképp, sok ajánlata lehetett az évek alatt a cégektől.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.