A Real Madrid nem bízza a véletlenre, máris hosszabbított Modriccsal

A horvát Luka Modric, miután gólt rúgott a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság D csoportja harmadik fordulójának Horvátország-Skócia mérkõzésén Glasgowban 2021. június 22-én. MTI/EPA pool/Robert Perry
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A horvát szerződésének közelgő lejártát kihasználva a Real Madrid úgy határozott, máris bebiztosítják helyét egészen 2023-ig.

Miután tegnap kiderült, hogy a Manchester City élénken érdeklődik a Real Madrid horvát középpályása, Luka Modric iránt, azt a lehetőséget kihasználva, hogy a játékos szerződése nyáron lejár, valamint arra is tekintettel, hogy a Real Madrid még nem lépett hosszabbítása ügyében, a játékos klubja nem tétovázott, és inkább gyorsan bebiztosította a játékost.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

A Real Madrid ezt a helyzetet kihasználva leült tárgyalni a horváttal, és pillanatok alatt sikerült is tető alá hozni egy megállapodást, melynek keretében Modric szerződését egészen 2023-ig meghosszabbították.

A fichajes.net értesülései szerint Modric 2023. június 30-ig írt alá újra a klubbal, ezzel pedig egyre valószínűbbé válik az az elmélet is, hogy a horvát végül a Real Madridban fogja szögre akasztani a cipőt, s lezárja profi futballista pályafutását.

A játékos kétségkívül gyönyörű karriert futott be, meghatározó szereplője volt az európai futballnak, és tökéletes választás volt, amikor 2013 nyarán 40 millió euróért átigazolt a Real Madridhoz a Tottenhamból.

Ezzel a lépéssel azonban az is egyre valószínűbbé válik, hogy más játékos is úgy határoz, utolsó éveit tölti a klubnál, ezért a vezetőség árgus szemekkel figyeli Kroost, és közben nyitva tartja a szemét, hogy még időben tudják pótolni a két legendás játékost, ha végül szögre akasztják a cipőt pár éven belül.