Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Megállíthatatlan a Real Madrid a Bajnokok Ligájában

A Real Madrid hozza a papírformát a Bajnokok Ligájában, és ismét nyerni tudott a csapat, ezúttal a Braga ellen.

Fotó: EPA/Kiko Huesca
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy újabb igen érdekes estén vagyunk túl a Bajnokok Ligájában, melynek ideje alatt az Arsenal simán legyőzte a Sevillát. A spanyol nem tudtak mit kezdeni az angolok otthonában, ami nagyon sokba került számukra.

A Manchester United sem lehet boldog, noha 2-0-ra is vezettek, végül 4-3-ra kikaptak. Ten Hag azóta sem mondott le, és nem valószínű, hogy ezt meg fogja tenni, pedig borzalmas a mérlege a kispadon. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ancelotti sokkal nyugodtabb lehet a Real Madridnál, mivel simán vezetik a csoportjukat 12 ponttal a Napoli, a Braga és az újonc Union Berlin ellen. Legutóbb a Bragát verték 3-0-ra Diaz, V. Junior és Rodrygo góljaival.

Ugyan az ellenfél a 6. percben vezetéshez juthatott volna, Djalo hibázott a büntetőnél. A Braga viszont még mindig továbbjuthat, bár erre nincs sok esélyük a 3 pontjukkal, addig a második helyen a Napoli 7 pontot számol.

Legközelebb november 29-én lép pályára a Real Madrid a Bajnokok Ligájában, ami igazi rangadó lesz számukra. A Napolit fogadják, addig a Braga az Union Berlin ellen küzdhet meg a 3 pontért a C-csoportban.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.