Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,253 $

Élete formájában van Opitz Barbi, látnod kell a szettjét (fotók)

Egy nagyon látványos és merész szettel hívta fel magára a figyelmet Opitz Barbi, aki nem mellesleg élete formájában van.

Fotó: Instgram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem egy sztár, híresség kapcsolt magasabb sebességi fokozatra, a fiatalok között is találunk nagy neveket. Lil G, az ismert rapperlány lassan testépítőnek hívhatja magát, már a pózolásokat gyakorolja, és látványos az átalakulása.

Tóth Andi szintén kiváló formának örvend, sokan irigykednek rá, ahogyan Tolvai Renire is. Nem sokan tudnak olyan szinten táncolni és szexin mozogni, mint az énekesnő, sokan csak ámulnak rajta. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Általában az ismert nevekre sokan irigykednek, vagy támadásnak vannak kitéve. Tóth Gabi sokat tudna erről beszélni, az egész karrierje alatt megosztó volt, és valamiért mindig vannak, akik gyűlölettel közelítenek felé a közösségi médiában.

Opitz Barbit is támadják, megítélik, beleszólnak az életébe, pedig ez nem normális dolog. Az énekesnő igyekszik háttérben maradni, és azon dolgozik, hogy a lehető legboldogabb legyen, mert megérdemli.

Nem mellesleg élete formájában van, amit az alább látható fotók is jeleznek. Kiváló vonalakat hozott össze magán, és a ruhája igencsak feltűnő, amivel részben ugyancsak megosztotta az emberek véleményét.

Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

A támogatott lakhatás programban kialakított lakásokban szociális munkával támogatva teremtik meg az önálló élet lehetőségét fogyatékossággal élő embereknek.