Dollár
434,75 Ft
Euró
420,22 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
19,366 $

Októberben is érdemes lesz felnézni a Disney+-ra, mutatjuk az újdonságokat

Fotó: Disney+
not image

Borbély Fanni

2022. szeptember 19. - 20:53

A sorozatok csak úgy pörögnek majd októberben is, de pár új film is érkezik a kínálatba.

A Disney+ jóvoltából a She-Hulk sorozat rajongói biztosan nem fognak unatkozni, ugyanis októberben érkeznek az utolsó epizódok az első évadból. A Marvel-moziverzum kedvelői pedig Pókember klasszikus kalandjait (a Tobey Maguire főszereplésével készült eredeti trilógia) és az MCU új filmjét, a farkasemberes Werewolf By Nightot nézhetik meg a streamingszolgáltató megújuló kínálatában.

Soron kívül Hosszabb iskolai téli szünet és kormányzati-igazgatási szünet is lesz 

A Star Wars-tartalmakat tekintve is remek hírekkel szolgálhatunk: minden héten érkezik majd az Andor új része; míg a zombis alkotások kedvelői a The Walking Dead utolsó felvonásán izgulhatnak októberben. Noha az októberi tartalmak nem annyira tűnnek izgalmasnak, mint a korábbi hónapok felhozatala, a kosztümös filmek rajongói kétségkívül örülni fognak a Rosaline című romantikus filmnek.

Werewolf by Night – október 7.

Egy sötét és komor éjszakán a szörnyvadászok titkos szövetsége előbújik az árnyékból, s vezetőjük halála után összegyűlnek a baljós Bloodstone templomban. A vezér életének különös és egyben hátborzongató emlékművén azonban a résztvevők egy fontos ereklyéért folytatott titokzatos és halálos versenybe keverednek.

AZ 1930-as és 1940-es évek horrorfilmjei által inspirált, hátborzongató különkiadás célja, hogy felidézze a rettegés és a borzongás érzését, megannyi feszültséggel és ijesztgetéssel tűzdelve a Marvel Moziverzum egy új szegletének felfedezése során. A rendezői székben Michael Giacchino ült, a főszerepekben pedig Gael Garcia Bernal, Laura Donnelly és Harriet Sansom Harris lesz látható.

Star Wars: Tales of the Jedi – október 26.

A hat vadonatúj animációs rövidfilm az előzménykorszak jedijeinek élete köré épül, az alkotás pedig azért is rendkívül izgalmas, mert a rövidfilmekben két teljesen különböző jedi mindennapjaiba nyerhetünk betekintést – Ahsoka Tano és Dooku gróf – akik folyamatos próbatételek előtt állnak, miközben olyan döntéseket hoznak, melyek meghatározzák sorsukat.

A fentieken felül pedig a következő alkotások érkeznek még októberben a Disney+ kínálatába:

  • The Walking Dead 11. évad – október 3.
  • The Bear – október 5.
  • Candy: Halál Texasban – október 12.
  • A nagy dobás 2. évad – október 12.
  • War of the Worlds 3. évad – október 19.
  • A Titokzatos Benedict Társaság 2. évad – október 26.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.