Dollár
422,41 Ft
Euró
420,93 Ft
Font
483,09 Ft
Bitcoin
20,183 $

She-Hulk azt reméli, hogy a sorozat több lesz, mint egy női szuperhős-show

Fotó: Tatiana Maslany kanadai színésznõ kezében a legjobb nõi drámai alakítás díjával az amerikai televíziós Emmy-díjak 68. átadási ünnepségén a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2016. szeptember 18-án. Maslany az Orphan Black címû filmben nyújtott alakításáért részesült az elismerésben. (MTI/EPA/Mike Nelson)

Czinder Tímea

2022. augusztus 18. - 03:10

A főszerepet játszó színésznő sokkal megkapóbbnak tartja azokat a pillanatokat, amikor a szupererejével küzdő karakter a hétköznapi helyzetekkel próbál boldogulni.

A rajongók érdeklődése továbbra sem lankad a szuperhősök iránt, a hamarosan induló Amazon – Ügyvéd című sorozattal pedig She-Hulk is felkerül a saját sorozattal rendelkező Marvel-karakterek listájára, a főszerepet alakító Tatiana Maslany azonban azt szeretnék, hogy a nézők ne „női szuperhős-shownak” tekintsék, amikor csütörtökön felkerül a Disney+ kínálatába.

Soron kívül Gyurcsány Trianonról: A magyar nemzet egy részének halála

„Miért hajtogatjuk, hogy ez egy női sorozat, meg ilyesmik? Létének gondolata is fenyegető, nem is beszélve arról, amikor harci módban van”

– tette hozzá.

A show több olyan jelenetet is tartalmaz, amelyben a média vagy a férfi trollok online kritizálják She-Hulkot a létezése miatt.

Maslany a sorozatban Jen Walterst alakítja, aki küzd szuperképességeivel, és helyette inkább ügyvédként szeretné folytatni életét. A karakter unokatestvérétől, Bruce Banneről nyer hatalmat – vagyis az eredeti Hulktól, akit Mark Ruffalo alakít a Bosszúállókban -, és őt bízzák meg az ügyvédi iroda szupererő részlegének irányításával is, ami más Marvel karakterek számára is cameo lehetőséget biztosít.

Nem csak a szuperképességekről vagy cameókról szól azonban minden – derül ki a Channel News Asia cikkéből.

„Számomra ezek hétköznapi, emberi pillanatok, amelyeket különlegessé tesz, hogy akivel megtapasztaljuk, szupererővel rendelkezik, a legviccesebbnek és legmegnyerőbbnek találtam a műsorban, amikor Jent egy családi ebéden láttam, vagy ahogyan egy randiapplikációval próbálkozik”

– fejtette ki Maslany.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.