Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
17,029 $

Nyerő Páros: ilyen még nem volt, minden sztár ott állt az ajtóban a csomag megérkezésekor

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 21. - 19:39

Egyelőre nem tudni, hogy mit rejt a csomag, de lehetséges, hogy hatással lehet a játékra, ez most igencsak felcsigázta a játékosokat.

Ez már a Nyerő Páros ötödik évada, amire nem kellett túl sokat várniuk a nézőknek, hiszen tavaly is láthattak új epizódokat. Abban az évadban Rácz Jenő és Gyuricza Dóri szó szerint taroltak, minden szavazat az övék volt a fináléban.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Nem volt vitáktól mentes a negyedik évad, és lehetséges, hogy az ötödikben is lesznek hasonló mozzanatok. Egyelőre összességben minden nyugodt, csak kisebb kibeszéléseket vettek lencsevégre, de még mindig az elején járunk a játéknak.

Nádai Anikó és szerelme azonban már nem folytathatják a játékot, nagyon hamar kiestek. Elsőként kellett távozniuk a villából, ami meglepte őket, főként az, hogy csak Kulcsár Edina és Csuti szavazott rájuk.

Az élet azonban nem áll meg, a párosok újra egymásnak fognak feszülni, és megküzdenek a győzelemért. Mindig van valami váratlan, és ez most sem lesz másképp, de egyelőre titok övezi, hogy mi is áll a csomag hátterében.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.