Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Nyerő Páros: óriási sokk, máris kiesett az egyik legnagyobb név

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 20. - 22:36

Megvan az első kieső, egy páros már biztosan nem folytathatja tovább a játékot, egy szimpátiaszavazás végén kellett búcsúzniuk.

A hétfőn elrajtolt Nyerő Páros ötödik évada rengeteg izgalmat hozott, már az első napok is drámai pillanatokat eredményeztek. Kulcsár Edináék elismerték, hogy válságba került a házasságuk, amivel sokakat megleptek.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Edina azt is elismerte, hogy még a válás is szóba került. Azóta szerencsére sikeresen rendezték a kapcsolatukat, és ebben a Nyerő Páros is a segítségükre volt, ahol továbbra is versenyben vannak, kivéve egy másik párost.

A szimpátiaszavazás előtt volt egy látványos James Bond-játék, melynek ideje alatt különböző feladatokat kellett teljesítenie a fiúknak, míg a lányok ki voltak kötözve, és arra vártak, hogy megmentsék őket.

A végén vakon kellett célba lőniük a fiúknak, de volt két páros, akik nem teljesítették a feladatot, és jött a robbanás. Gusztiék és Anikóék voltak azok, akik elbukták a feladatot, ami azt is jelentette, hogy ők ketten kerültek a veszélyzónába.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.