Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,117 $

Egy újabb őrült meccs az angol bajnokságban, amit látnod kell (videóval)

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nottingham Forest és az AFC Bournemouth mérkőzésére még egy ideig biztosan emlékezni fogunk, hatalmasat mentek.

A Premier League attól is különleges, hogy a kisebb csapatok párbaját szintén érdemes figyelemmel követnünk, hiába nem játszanak világsztárok a keretben. Egyrészt bármikor meg tudják viccelni a nagyokat, másrészt egymás ellen is nagy futballra képesek.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

A Nottingham Forest szombaton az AFC Bournemouth-ot fogadta, és nagy szüksége lett volna a három pontra. Az egyelőre gyengén teljesítő újonc jól is kezdett, minden esélye megvolt arra, hogy otthon tartsa a három pontot.

Ennek megfelelően a 33. percben Kouyate találatával megszerezték a vezetést, majd az első félidő hosszabbításában büntetőből is betaláltak. Ezzel már 2-0 volt az állás, és akkor senki sem gondolta volna, hogy ebből baj is lehet.

Azok, akik a Bournemouth fordítására fogadtak, nagyon sok pénzt nyerhettek, mert végül megcsinálták. Mindezt úgy, hogy nem voltak emberelőnyben, csupán nem adták fel, és kihasználták a ziccereket.

Egyelőre valami nagyon nem működik a Liverpoolnál (videóval)

Billing az 51. percben szépített, míg valamivel több mint 10 perccel ezután Solanke is beköszönt, amivel már egál volt az állás. Mivel még bőven volt hátra a mérkőzésből, ismét háromesélyessé vált a nagy párbaj.

Anthony egészen a végéig várt, a 87. percben szerezte meg a győzelmet érő találatot, amivel kétgólos hátrányból fordítottak, míg Nottingham Forest közönsége nem akarta elhinni, amit lát, de ilyen a Premier League és az angol futball.