Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

Neymar frizuráját még szokni kell, ennyit változott az évek alatt (fotók)

Követni is nehéz Neymar stílusát, aki legutóbb szinte teljesen leborotválta a haját, amire annyira vigyázott az évek alatt.

Fotó: EPA/Andre Borges
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Óriási tehetségnek tartották Neymart fiatalkorában, és a Barcelona hamar döntést hozott róla. Hatalmas összeget fizettek érte, és abban bíztak, hogy egy Messi-szintű tehetségre csaptak le, de nem így lett.

A Real Madrid is akarta Neymart, aki Messivel akart egy csapatban játszani. Összességében jó döntést hozott, az viszont már más kérdés, mennyire volt jó döntés a részéről, amikor a PSG-hez igazolt. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A PSG még nagyobb összeget fizetett érte és akkora fizetést tolt elé, amivel a katalánok nem akartak versenyezni. Hiába a sztárigazolások, a sztáredzők, a PSG azóta sem nyert Bajnokok Ligáját.

Neymar nem a legjobb hangulatban hagyta el Franciaországot és sokáig nem is volt egészséges, mert újabb súlyos sérülést szenvedett. Szerencséjére ekkor már aláírta a szaúdi szerződését, így továbbra is jár neki az álomfizetés.

Láthatóan nincs rossz hangulatban és megint változtatott a frizuráján, Konkrétan kopasz lett, bár a korábbi hajszerkezetei sem voltak egyszerűek, amikről alább láthattok egy látványos és izgalmas összeállítást.

Hivatalos: 2025-ben debütál a The Last Of Us 2. évada

Az HBO már korábban is jelezte, hogy 2025-nél korábban nem számíthatunk a második évadra, most azonban hivatalosan is megerősítették.