Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Sistergős pofonba rohant bele a Newcastle az Everton ellen

Újabb nem várt eredmény született az angol bajnokságban, ezúttal az Everton otthonában a Newcastle ellen.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kezd több mint érdekesen alakulni a Premier League idei kiírása, ami egyenesen kiszámíthatatlan. A Manchester United a Chelsea legyőzésével és a riválisok botlásával ismét közelebb került az élmezőnyhöz, és egyetlen csapatként még nem játszottak döntetlent.

A Tottenham az elmúlt évek egyik legrosszabb sorozatát futja, október vége óta nem nyert a csapat, legutóbb hazai pályán sikerült kikapniuk a West Ham United ellen, akik fordítani tudtak. Ezzel még nehezebb helyzetbe kerültek a londoniak, ahol már krízishelyzetről lehet beszélni. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

A Newacstle formája szintén erősen ingadozó – egyik pillanatban bárkit képes legyőzni, majd pár nappal később kikapnak az egyik leggyengébb csapattól. Az Evertont is meglephette a „Szarkák” teljesítménye, csütörtök késő este 3-0-ra verték őket.

Mindezt úgy, hogy az első gólra 79 percet várt a publikum, majd a 86. percben jött a következő. A mindent eldöntő találat a 6 perces hosszabbításban született, amivel a Newcastle lépéshátrányba került.

Pontlevonások ide vagy oda, az Everton ezzel a győzelmével kijött a kiesőzónából, a 17. helyen állnak 10 ponttal, míg a Newcastle a 7. 26 egységgel. Ennek az eredménynek a 27 pontos Manchester United örülhetett a legjobban, akik ha hozzák a meccseiket a sűrű téli szezonban, máris ott lehetnek a dobogón.