Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Óriási gödörben van a Tottenham, megint kikaptak

A West Ham United is legyőzte a nemrég még veretlen listavezető Tottenham-ot, ahol szép lassan a tréner állása is veszélybe kerülhet.

Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokáig úgy tűnt, hogy Kane eligazolása akár jó hatással is lehetett a Tottenham játékára. Vezették a bajnokságot és veretlenül meneteltek előre, majd jött egy pont, amikor megindultak a lejtőn, és azóta sincs megállás.

Sorra futnak bele a pofonokba, és október 27. óta nem nyertek mérkőzést az angol bajnokságban. Rengeteg pontot szórtak el azóta, mialatt a Chelsea, a Wolverhampton, az Aston Villa és a West Ham United is legyőzte őket. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Rég nem látott negatív szériát fut a sztárcsapat, akik december elején 3-3-as döntetlent játszottak a szintén gyengébb formában lévő Manchester City otthonában. Legutóbb a West Ham United ellen léptek pályára, hazai környezetben.

Már a 11. percben megszerezték a vezetést Romero által, és egészen az 52. percig ez meg is maradt. Bowen azonban azonban kiegyenlített és a 74. percben Ward-Prowse megfordította a mérkőzést.

Ezzel a győzelemmel a West Ham United a 9. helyen áll 24 ponttal, addig a Tottenham 27 pontos az 5. helyen. A szintén 27 pontos Manchester United sokat profitálhat ebből, akik szép csendben megint a tűz közelébe értek.