Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Videón a Manchester United győzelme a Chelsea ellen

A Vörös Ördögök most messze jobban játszottak, mint pár nappal ezelőtt a Newcastle ellen, ami 3 pontba került.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool is nyert szerda este a Premier League-ben, többek között Szoboszlainak köszönhetően is. A magyar középpályás nagy gólt lőtt, a közönség pedig szokásoz híven intenzíven ünnepelte őt.

Szoboszlai önbizalma is egyre nagyobb a pályán, meg sem kottyan neki az angol bajnokság. Abszolúte jó úton van a világsztárság felé, de őt ez nem érdekli, mert a kemény munkában hisz, igazi csapatember. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Egyesek már a Barcelonába várják, de valószínűleg a Real Madrid is harcolni fog érte, nem beszélve a Manchester Cityről. Szép évek várnak rá, most viszont csak a Liverpoolra koncentrál, ahol minden adott számára.

Manchesterben már messze ingadozóbb a játék, és ez immáron a Cityre is igaz, akik kikaptak az Aston Villától. Egye ideje nem jönnek a győzelmek Guardiolának, aki talán soha nem volt ekkora nyomás alatt az angoloknál.

Ugyanakkor még messze a vége, az United is okozhat meglepetéseket, és azzal, hogy legyőzték a Chelsea-t, újabb lépést tett meg előre. A sok kihagyott helyzet viszont továbbra is aggasztó, nem beszélve a gyenge védekezésről, mert az nyomokban sem hasonít arra, mint amikor Neville, Vidic, Ferdinand és Evra voltak hátul.