Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

A Barca csatára szívesen játszana Szoboszlaival, a nevét viszont még gyakorolnia kell

Joao Felix a Liverpool magyar játékosát is megemlítette nyilatkozatában.

MTI/EPA/Enric Fontcuberta
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Rövid interjút adott a Spíler TV-nek Joao Felix, a 24 éves portugál játékos jelenleg a Barcelonában futballozik, igaz egyelőre kölcsönben, de ha így folytatja, könnyen lehet, hogy szerződést ajánlanak neki a katalánok.

Felix elmondta, hogy kreatív játékosként élvezi, hogy a Barcelonában többet van nála a labda, mint ahogyan az is előny, hogy a válogatott csapattársával, Joao Cancelóval is megértik egymást a pályán. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

„Hasonló stílusban játszunk, és ennek köszönhető, hogy nagyon jól megértjük egymást a pályán. A válogatottban is így volt korábban, nagyon örülök, hogy ilyen sok lehetőségünk van együtt játszani” – fogalmazott.

Ha már csapattársak, Joao Felixet arról is faggatták, hogy el tudna-e képzelni egy magyar játékos a Barcelonában. Habár elsőre nem ugrott be neki Szoboszlai neve, természetesen rá célzott a portugál:

„Tetszik a játéka, és szerintem egyszer akár még játszhat is itt” – fogalmazott. Ha így is lesz, arra valószínűleg még éveket kell várni, hiszen a Liverpoolnál egészen 2028 nyaráig szól a szerződése.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.