Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
452,97 Ft
Bitcoin
51,185 $

Sokk a Manchester City-nél, kikaptak az Aston Villa otthonában

Meglepő vereséget szenvedett a Manchester City az Aston Villa otthonában, amiből az Arsenal és a Liverpool is sokat profitált.

Fotó: EPA/TIM KEETON
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, az Arsenal egy őrületes mérkőzésen gyűjtötte be a 3 pontot a Luton ellen. Ez a 3 pont rengeteget ért a londoniak számára, miután a Manchester City kikapott az Aston Villa-tól szerda késő este.

A Liverpool szintén nyert, ami magyar szempontból is különleges, mert Szoboszlai ismét gólt lőtt. Noha Guardiola eddig magabiztos volt, és hangsúlyozta, nincs szó arról, hogy gödörben lennének, most igen súlyos 3 pontot veszítettek. Soron kívül Soha nem lehetett még ennyi pénzt nyerni az Ötöslottón, mint most

Ettől csak még izgalmasabbá vált a bajnokság, miközben a továbbra is ezer sebből vérző Manchester United mindössze 3 ponttal számol kevesebbet a címvédőhöz képest, ráadásul úgy, hogy nemrég a Newcastle is legyőzte őket.

6 pontos hátrányba került a Manchester City

Az United legutóbb a Chelsea ellen játszotta z Old Traffordon, ahol megérdemelten gyűjtötték be a 3 pontot. Ha a Tottenham hozza a meccsét csütörtökön, ugyanannyi pontja lehet, mint a Citynek.

Az Aston Villa egy kisebb megingást követően 32 ponttal várja a folytatást a 30 pontos Manchester City előtt, míg a Liverpool 34 egységet gyűjtött eddig. Az Arsenal pedig már 6 ponttal számol többet a Citynél, ami ezen a szintén jelentősnek mondható.

Megvoltak a City helyzetei az Aston Villa ellen, de azokat nem tudták gólra váltani. A mindent eldöntő találat a 74. percben született meg Bailey révén, amire már nem volt válasza a bajnok csapatnak.

Hivatalos: Tuchel a szezon végén elhagyja a Bayern Münchent

A legfrissebb információk szerint Tuchel és a Bayern München kapcsolata rövidesen véget ér, és a szezon végén elköszönnek egymástól. Röviddel a hírek után a Bayern vezetősége bejelentette, az edzőjük valóban távozik.