Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,04 Ft
Euró
394,29 Ft
Font
457,73 Ft
Bitcoin
64,275 $

Videón az Arsenal őrületes fordítása a Luton ellen az angol bajnokságból

Az Arsenal egy több mint emlékezetes mérkőzés végén szerezte meg a 3 pontot a Luton ellen az angol bajnokságban.

Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal összességében ugyanazt csinálja, mint tavaly, az utolsó pillanatokban fordítja a javára a mérkőzéseket. Ez korábban sokáig működött, végül azonban a Manchester City kiénekelte a sajtot a szájukból.

Fájdalmas bajnoki vereség volt ez számukra, de tanultak belőle és most azon vannak, hogy megszakítsák a klub negatív szériáját, ugyanis a legutóbbi bajnoki sikerük óta felnőtt egy generáció. Szép lassan a Manchester United is itt tarthat, és a hírek szerint Ten Hag már az öltözőt is elvesztette. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

Az Arsenálnál azonban jól alakulnak a dolgok, magabiztosan vezetik a tabellát, ebben is van már tapasztalatuk. Hosszú a szezon, de ha a londoniak képesek lesznek erősen zárni a nagy hajtást a téli időszakban, akkor nyert ügyük lehet.

A Luton ellen is bizonyították, hogy nincs lehetetlen, és még a hosszabbításban is képesek voltak gólt szerezni. Szükségük is volt rá, mivel az 57. percben a Luton 3-2-re fordított, amire ugyan pár perccel ezután válaszoltak a vendégek, ezután nagy csend következett.

A nemrég kiadott összefoglaló videóban többek között Rice mindent eldöntő találatát is láthatjuk. Úgy örültek, mintha bajnokságot nyertek volna, és nem lehetetlen, hogy a végén ez a gól aranyat érhet az Arsenalnak.

Folytatódik az árcsökkentés a Lidl-nél, újabb 60 termék árát vitték lejjebb tartósan

Az áruházlánc már több mint 600 termék árát csökkentette az árcsökkentési programja keretében, amihez április elejétől újabb 60 árucikk csatlakozott.