Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,48 Ft
Euró
393,50 Ft
Font
459,79 Ft
Bitcoin
62,822 $

Kiszivárogtak az öltözői konfliktusok, kitiltja az újságírókat a Manchester United

Nem vehetnek részt a csapat keddi sajtótájékoztatóján az újságírók.

MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Több brit lap, így a Sky Sports, a Daily Mirror, valamint az ESPN munkatársai sem kaptak meghívót a Manchester United edzőközpontjába szervezett sajtótájékoztatóra, amit a Chelsea elleni mérkőzés előtt tart Erik ten Hag.

Az United közleményben indokolta meg a lépést, miszerint az említett lapok olyan öltözői információkat közöltek, melyek kapcsán előzetesen fel kellett volna venniük a kapcsolatot a klub sajtóosztályával. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

A Manchester United részéről ugyanis lehetőség sem adódott arra, hogy reagáljanak az információkra, a hírek szerint pedig az eset miatt további konfliktusok alakultak ki az öltözőben a játékosok és az edző között – írja a 90min.

Az ominózus pletykák Erik ten Hag körül forogtak, akiről azt írták a sajtóban, hogy elveszítette játékosai bizalmát. A döntést a csapat kommunikációs vezetője, Andrew Ward hozta meg, aki korábban is igyekezett megakadályozni, hogy negatív értesülések kapcsán kérdéseket tegyenek fel a holland edzőnek.

Az elmúlt hónapokban több hasonló botrány is volt a klub körül, miután a Times hasábjain azt taglalták, hogy a Manchester United a hetvenes évek óta nem kezdte ilyen rosszul a szezont.