Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Nem kiemelt célpont Declan Rice a Bayern München számára

Nápoly, 2023. március 22. Declan Rice, az angol labdarúgó-válogatott középpályása sajtóértekezleten vesz részt nápolyi Diego Maradona stadionban 2023. március 22-én. Anglia másnap Olaszország ellen játszik labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõ mérkõzést a C csoportban. MTI/EPA-ANSA/Ciro Fusco
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az érdeklődést azonban nem cáfolták a bajorok.

A napokban már beleélték magukat a Bayern drukkerei, hogy Declan Rice hamarosan a csapathoz igazoltak, a 24 éves játékos ugyanis németül köszönt be TikTokon, azonban ez még nem jelenti azt, hogy ne lennének iránta más érdeklődők.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

Ott van ugyanis az Arsenal és a Manchester United is, és könnyen előfordulhat, hogy Rice számára vonzóbb a hazai légkör. Mindenesetre a West Ham Unitednél nagyon is tisztában vannak azzal, hogy a megtartása kisebb csoda lenne, annak ellenére is, hogy még ráérnének akár másfél év múlva is megválni tőle.

A West Ham számára „némi” vigasztalódást nyújthat, hogy Rice piaci értéke valahol 80-100 millió font között mozog, így alaposan bevásárolhatnának az érte kapott összegből, akármelyik klub csapna is le rá – írja a 90min.com.

A Bayern München számára most leginkább egy gólfelelős lenne a prioritás, Lewandowski pótlását ugyanis a mai napig nem sikerült megoldani, ami meg is látszik a bajor csapat teljesítményén.

Rice oldaláról mindössze annyi hangzott el, hogy a Bajnokok Ligájában szeretne játszani, és trófeákért akar küzdeni – ha a BL nem is, utóbbi még összejöhet, a West Ham ugyanis a Fiorentinával csap össze a Konferencia-liga fináléjában.