Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,399 $

Négy szaúdi klub is ostromolta Lewandowskit, nem fogják feladni

A lengyel klasszis ezen a nyáron még ellenállt.

MTI/EPA/Quique Garcia
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Valóságos „ámokfutást” rendeztek Európában a szaúdi klubok az idei nyár átigazolási időszakában, számtalan nagy nevet elcsábítva a közel-keleti ország bajnokságába. A pénz azonban nem mindenkit győzött meg.

Köztük van a Bayern München korábbi és a Barcelona jelenlegi gólfelelőse, Robert Lewandowski is, akit négy szaúdi csapat is szeretett volna leigazolni, azonban a lengyel csatár maradt a katalán együttesnél. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Lewandowski tavaly nyáron igazolt a Barcelonához, Laportáék 40 millió eurót fizettek a lengyel játékjogaiért, aki 3 évre írt alá. Első szezonjában 33 góllal segítette csapatát, amely Spanyol Szuperkupát és bajnokságot is nyert.

Nem túlzás tehát kijelenteni, hogy Lewandowski kulcsfontosságú szereplő Xavi Barcelonájában, és nem igazán látni olyan játékost, aki pótolni tudná a lengyelt, ha később mégis úgy döntene, hogy kipróbálja magát egy másik csapatnál.

A szaúdiak mindenesetre nem fognak meghátrálni, 2024-ben pedig minden bizonnyal újra megpróbálják elcsábítani Lewát, a korábbinál várhatóan még nagyobb összeggel – írja a Goal.com.