Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Négy embert lőttek meg egy brit kocsmában szenteste, egyikük életét vesztette

Fotó: Unsplash
Európa
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A rendőrség még nem vett őrizetbe gyanúsítottakat, azonban gyilkossági ügyként vizsgálja az esetet. 

Lövöldözés történt egy északnyugat-angliai kocsmában szenteste, amely során egy nőt és három férfit lőttek meg, és többen megsebesültek a következmények miatt. A rendőrség közlése szerint a nő a kórházban meghalt. 

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

A Merseyside-i rendőrség közölte, hogy gyilkossági ügyként vizsgálja a Wallasey városában lévő Lighthouse pubban szombat este 11 óra 50 perckor történt lövöldözést, de még nem vettek őrizetbe gyanúsítottakat.

Hozzátették, hogy „a nyomozás még nagyon korai szakaszban van”, és jelenleg a szemtanúk, a telefonos videók és a biztonsági kamerák felvételeinek begyűjtése zajlik, hogy kiderítsék, pontosan mi történt – írja a South China Morning Post.  

A közeli templom lelkésze elmondta, hogy az eset helyszíne, a Lighthouse pub, központi helyet foglal el a lakosok körében, egy nyugodt helynek számít, ahova sok család és fiatal jár, ráadásul a fegyveres erőszak ritka a vidéki Angliában, ahol a legtöbb helyen a rendőrök nem is viselnek fegyvert. 

Máshol sem volt zavartalan az ünnep: péntek este, szenteste előtt egy nappal egy kelet-angliai kocsmában szintén halálos lövöldözés történt, amely után letartóztattak egy 44 éves férfit. A gyanúsítottat gyilkossággal, nyilvános helyen elkövetett támadó fegyver birtoklásával és nyilvános helyen pengés tárgy birtoklásával vádolták meg, miután megölt egy férfit.