Mohamed Salah maradna a Liverpoolnál, vagy inkább váltana?

MTI/EPA/Peter Powell
not image

Borbély Fanni

2021.február.16 - 23:20

Ian Rush, a Liverpool korábbi ikonikus csatára jelenleg nem látja pontosan, hogy Jürgen Klopp csapata miként fog teljesíteni a jövőben, a kérdésre pedig, hogy véleménye szerint Salah inkább a Barca vagy a Real Madrid felé hajlik inkább, nem adott egyértelmű választ.

Rush úgy véli, Salah egyelőre nem fog mozdulni, ugyanis a Liverpool elég komoly vonzerővel és hírnévvel bír, Salah pedig kifejezetten szépen teljesített, ugyanis rengeteg gólt hozott a csapatnak.

A legendás csatár úgy fogalmazott, az olyan nagy múltú csapatok, mint a Barcelona, a Real Madrid, a Liverpool és a Manchester United érdeklődése kifejezetten megtisztelő, ugyanis ez azt jelzi, hogy Mohamed Salah az abszolút élmezőnyben van.

Az egyiptomi játékos tavaly decemberben úgy nyilatkozott, véleménye szerint a két legjobb klub a futball világában a Barcelona és a Madrid, majd hozzátette, egyelőre nem tudja mi fog történni a jövőben, most pedig arra koncentrál, hogy ismét megnyerje a Bajnokok Ligáját a Liverpoollal.

Salah decemberben elmondta, természetesen a Liverpoolnál kívánja megdönteni áhított rekordjait és a klub összes korábbi rekordját, majd kiemelte: minden döntés a klub kezében van. Későbbi nyilatkozatában azonban kicsit finomított a korábbiakon, és úgy fogalmazott, ameddig csak lehet, szeretne maradni a csapatnál, ám ez a klub döntése lesz majd.

A Goal azt írja, a 28 éves egyiptomi játékos szerződése 2023-ig tart a Liverpool csapatával, és valószínűleg a csapat sem örülne, ha Salah a távozás mellett döntene, ugyanis a játékos nagyon szép teljesítményt nyújtott a szezonban, ám egyelőre természetesen még várat magára az átigazolási döntés.