Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Miután a bombaszakértők megvizsgálták a táskát kiderült, hogy nem éppen bombával állnak szemben

Flickr/mathias-erhart
not image

Borbély Fanni

2021. február 21. - 06:08

Sokkal inkább egy cukiságbombát találtak az ohiói szakértők, miután értesítették őket egy templom előtt hagyott gyanús táska miatt, melynek megvizsgálása után fény derült az igazságra: a táskában Sprinkles mama és hét újszülött kiscicája tanyázott.

A macskatasztrófa sikeresen elhárult, miután az egynapos apróságokat felfedezték a táskában, mellettük egy kis leírással, melyből kiderült, hogy a mamacica tisztességes neve Sprinkles, az apróságok pedig épp csak egy napja vannak a világon.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

A mamát és babáit sikeresen elhelyezték egy állatmentő szervezetnél, ahol a személyzet megfürdette és ellátta őket. A mamacica megkapta oltásait, valamint vérvizsgálatot is végeztek rajta, az eredmények szerint pedig Sprinkles makk egészséges, a gondozók pedig megjegyezték, kiváló munkát végez az apróságokkal.

A menhely munkatársai folyamatosan tájékoztatják a nyilvánosságot Sprinkles és kiscicái állapotáról, valamint az apróságok fejlődéséről, továbbá felhívták a figyelmet a menhelyen tartózkodó macskák örökbefogadásának lehetőségére, akik ideiglenes befogadóikat várják a “Feline Friday” keretében – írja a New York Post.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.