Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Metzker Viki újabb bugyis képe még magasabbra teszi a lécet, végtelenül szexi

Szexibbnél szexibb képek látnak napvilágot a híres DJ-ről, akinek imádjuk a stílusát, a karakterét és a megjelenését, mert abszolúte egyedi.

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Meg tudjuk érteni, ha egyes hírességek bizonyos embereknek már túl sokat mutatnak, vagy nem abban a formában, mint amihez hozzászoktak. Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy nem évtizedekkel korábban élünk, ez egy sokkal szabadabb világ.

Megkaptuk az igazi lehetőséget arra, hogy önmagunk legyünk, és a legtöbb esetben ezért ne is bántsanak bennünket. Szavakkal még mindig megteszik egyes emberek, ha épp kihívóan öltözünk, de ez legyen a gyűlölködők baja. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Semmi gond nincs azzal, ha kicsípjük magunkat, és olyan szexin öltözünk fel, mint például Metzker Viki. Jegyezzük meg, magasan van a léc, nehéz sokkal vonzóbbnak lenni a DJ-nél, mert nagyon komoly vonalakkal rendelkezik.

Hát ez is eljött: véget ért a Peaky Blinders, drámai lett a lezárás

Nem fél megmutatni ezeket a vonalakat, de még bőven az igényesség határain belül. Abszolúte hozza azt a karaktert, amit megszokhattunk, és ez a bulijain sincs másképp, de egy otthoni képpel is képes lenyűgözni a közönségét.

Lapozó: 1 2

Látványosan emelkedik azon idősek száma, akik túl sok gyógyszert szednek

Minél több gyógyszer szed egyszerre valaki, annál kevesebb a gyógyulás esélye.

A műfenyő vagy a vágott fenyő a környezetkímélőbb? A szakértő válaszol

A Klímapolitikai Intézet kutatója szerint tévhit, hogy a műfenyőt vásárlók környezettudatosabbak lennének, a vágott fenyő sokkal kevésbé terheli a klímát.