Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Április 24-én történt az incidens, amikor is egy Spanyolországból érkezett szállítmányt ellenőriztek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A hatóságok drogot találtak a csomagban, ami közel 20 kiló marihuánát tartalmazott. Az igazságügyi vegyész szakértő előzetes véleménye szerint az anyag marihuána – írja a rendőrség.

Ezt követően indult meg a nyomozás az ügyben, és azon kezdtek el dolgozni, hogy minél hamarabb kiderítsék és elfogják a küldemény címzettjét. Pár óra elteltével már kattant is a bilincs egy 26 éves budapesti férfi kezén, akit B. Gábornak hívnak. A férfi autójában további két bőröndöt találtak, amikben 25 vákuumcsomagban több mint 30 kg marihuána lapult. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

„Amikor a férfi lakását a nyomozók átkutatták, ott további kábítószereket, illetve mérlegeket, mobiltelefonokat és SIM-kártyákat találtak, de még kriptovalutákkal kapcsolatos iratokat és eszközöket is. Ezeket a reptéren és az autóban talált mintegy fél mázsa droggal együtt szintén lefoglalták.”

Jelenleg zajlik a nyomozás, hogy pontosan kiktől érkezett a csomag, illetve B. Gábor kinek akarta eladni a drogot. A letartóztatását már elrendelte a bíróság, később pedig súlyos ítéletre számíthat, különösen, ha büntetett előélettel rendelkezik.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.