18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Mészárlás Dunakeszin: az apa szabályosan kivégezte a kisfiát

Fotó: YouTube/PoliceHungary
not image

Takács Petra

2021. szeptember 14. - 06:30

Újabb kegyetlen részletek láttak napvilágot a Dunakeszin történt mészárlásról, aminek egy kisfiú is az áldozata.

Igazi vérfürdőt rendezett az a férfi, aki a volt anyósát, a párját és a kisfiát is kivégezte egy vadászpuska segítségével, majd mielőtt felelősségre tudták volna vonni, saját magával is végzett, fejbe lőtte magát.

Ahogyan a Blikk is írja, ismerősei is gyáva féregnek tartják a férfit, aki többek között a hét esztendős kisfiát is megölte, ráadásul egészen kegyetlen módon. „B. Zoltán Péter azt követően kezdett vérengzésbe, hogy egykori párja felelősségre vonta: miért nem a megbeszélt időben vitte vissza a láthatásról közös kisfiukat.” – írja a Blikk.

Ezt követően a férfi előkapta a vadászfegyverét az autóból, majd tüzelni kezdett. Elsőként volt párja életét vette el, majd az anyósa következett a sorban, akivel szintén nem kegyelmezett. Miután a kisfiú a lövések hallatára kirohant a házból, ő is elhunyt a helyszínen.

Egyik áldozatnak sem volt esélye a túlélésre, a férfi biztosra ment, egy szempillantás alatt elvette a három ártatlan ember életét. A gyilkos egyik ismerőse elmondta, eddig is tudták róla, hogy nem 100%-as, de erre senki sem számíthatott.

Kiderült, hogy a kisfiú megpróbált elszaladni, és a szomszédok elmondása szerint a fiú mégsem halt meg azonnal, pár pillanatig hallhatóan szenvedett. Az édesanya párja, Tamás sosem látta az elkövetőt, csak hallott róla Melindától.

Leköpte és folyamatosan fenyegette féltékenység miatt volt barátnőjét egy tinédzser

Úgy fogalmazott, pokollá tette az életüket, és a gyilkos agya akkor borult el, amikor a gyerek édesanyja nem ért oda időben a találkozóra, mivel a volt a férje hét órára vitte haza a kisfiút. A Blikk a cikk címében azt írja, hogy a gyerek nem egy, nem kettő, hanem három fejlövést kapott, tehát szabályosan kivégezték a nyílt utcán.