Clouds
21 Budapest
Dollár
345,45 Ft
Euró
370,80 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,923 $

Dunakeszi tragédia: a meggyilkolt nő párja újabb részleteket osztott meg

Forrás: Unsplash
Belföld
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Sz. Tamás, a meggyilkolt nő párja osztott meg részleteket a vasárnap esti dunakeszi tragédiáról.

Sz. Tamás, Melinda, a meggyilkolt nő új párja hétfőn azonnal a helyszínre sietett, miután a Facebookról értesült a történtekről, a Blikk információi szerint megtörten, sírva állt az utcán – írja az ATV.

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

Sz. Tamás szerint Melinda elsős fiának az apja képtelen volt elviselni, hogy a kisfiú elmesélte neki, hogy már megismerkedett anyja új szerelmének a gyerekeivel, és játszottak is együtt.

Melinda és Sz. Tamás egész nap wakeboardozni voltak, mert a kisfiú az apjánál volt láthatáson. Melinda hatra ért haza, mert úgy beszélték meg, hogy volt párja és kisfia, Maximilien hétkor érkeznek. Miután sokat késtek Melinda aggódni kezdett, és felhívta volt párját.

Mikor végül megérkeztek, a nő felelősségre vonta a férfit, miért nem tartja be a láthatás szabályait, azt is mondta, rendőrségi eljárást kezdeményez, ha ez újra előfordul. A férfi ekkor lőtte le a nőt, annak az anyját, majd a lövések hangjára utcára szaladó kisfiát is, utóbbit állítólag több lövéssel – derül ki Sz. Tamás beszámolójából. Az utcát rengeteg vér borította, a tragédia nyomait még hétfőn is takarították.