18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Leköpte és folyamatosan fenyegette féltékenység miatt volt barátnőjét egy tinédzser

Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. szeptember 13. - 20:25

Vádat emeltek egy 16 éves és egy 18 éves nő ellen személyi szabadság megsértésének bűntette miatt.

A vádirat szerint a vádlottak 2019. október hónap közepén, délután, Ózdon a vasútállomás közelében italoztak, mert a fiatalkorú nőnek szerelmi bánata volt. Időközben a helyszínen megjelent két nő, akik közül az egyik az a személy, akire a fiatalkorú vádlott féltékenysége irányult, mivel ő az élettársa korábbi barátnője, és még mindig tartották egymással a kapcsolatot, ezért nagyon haragudott rá – írta az ugyeszseg.hu.

A fiatalkorú vádlott rögtön szóváltásba keveredett a nővel, számon kérte, hogy miért találkozgat a párjával, ez olyan hangoskodással járt, hogy több kiskorú fiú is köréjük gyűlt. A vádlott kijelentette, hogy a nőnek vele kell mennie, különben egy, a köznyelvben viperának nevezett teleszkópos fém bottal szexuális cselekményt fog végezni a sérelmére, valamint azzal is fenyegette, hogy megöli.

Valóban elővette a táskájából a viperát, és azt a kezében tartva, szorosan a nő mellett haladt, miközben trágár módon szidalmazta. Több mint két órán keresztül sétáltak, ezalatt mindvégig a vádlott-társával együtt nem engedte, hogy a sértett eltávozzon, becsmérelte és többször leköpte, a vádlott-társa is ugyanígy szidalmazta.

A fiatalkorú vádlott arra szólította fel a nőt, hogy csókolja meg a cipőjét, különben levágja a haját, ezért egy ollót is elővett, a kezében tartotta, mire a sértett félelmében féltérdre ereszkedve megcsókolta a cipőjét.

A sértett kérlelte a vádlottakat, hogy fejezzék be a cselekményüket, próbált szabadulni, de mindketten útját állták, illetőleg a fiatalkorú vádlott a pólóját megfogva, visszatartotta.

Továbbra is trágár szidalmazásokkal illették, valamint a másik vádlott megragadta az arcát, és ő is felhánytorgatta fiatalkorú vádlott-társa sérelmeit és „kutyának” nevezte a sértettet, majd háromszor pofon ütötte. A harmadik ütéstől a sértett a földre került, majd sikerült felállnia és elfutott. A vádlottak egy rövid szakaszon üldözték, de végül hagyták elmenni.

Mindkét vádlott büntetlen előéletű. Az ügyészség – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben a fiatalkorú vádlottal szemben felfüggesztett fiatalkorúak fogházbüntetése kiszabására tett indítványt pártfogó felügyelettel, míg felnőtt korú társával szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott szintén pártfogó felügyelet elrendelésével.