Clouds
21 Budapest
Dollár
359,84 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
446,05 Ft
Bitcoin
23,736 $

Messi szerelmének sejtelmesen szexi fotója a hét kedvence

Fotó: Lionel Messi argentin válogatott labdarúgó és újdonsült felesége, a szintén argentin Antonella Roccuzzo a polgári házasságkötésük után a 30 éves futballista szülővárosában, Rosarióban 2017. június 30-án. (MTI/EPA/David Fernández)
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Antonela Roccuzzo sportosan is nagyon vonzó, akárcsak elegánsnak, a követők pedig imádják, a számok is ezt mutatják.

Lionel Messi rendkívül hálás, hogy Antonela Roccuzzo a társa, és ez fordítva is igaz. Igaz és őszinte szerelem az övék, nem tudjuk elképzelni őket egymás nélkül, miközben biztosak vagyunk abban, hogy az argentin világsztár ilyen háttér nélkül nem lenne ennyire sikeres.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Messi családi háttere az egyik legstabilabb, mindig mögötte állnak, így maximálisan a futballra koncentrálhat, ha a pályán van. Ez pedig már önmagában sokat adhat hozzá a napjaihoz, aminek egy részét munkával, míg a második felét a családjával tölti.

Nagy családja van a világbajnok aranylabdás világsztárnak, akik egy nap talán követni fogják az apjukat. Szép történet lenne, ha mindhárman sztárfocisták lennének, és bemutatkoznának az argentin válogatott színeiben.

Antonela egy végtelenül kedves és nyitott nő, akit szintén sokan követnek a közösségi médiában. Nem csoda, mert mindemellett egy rendkívül vonzó és csinos nőről beszélünk, aki sportosan és elegánsan is szexi.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2