Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Menczer: „A baloldal 9 éve támadja a rezsicsökkentést”

Fotó: Menczer Tamás, Pest megye 2. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője, kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkár beszédet mond a Nio kínai járműgyártó beruházásának bejelentésén a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2022. július 29-én. Biatorbágyon, a cég első európai üzemében automata akkumulátorcsomag-csereállomásokat fognak előállítani. A mintegy 5,5 milliárd forint értékű projekthez a kormány 1,7 milliárd forint támogatást ad, így segítve több száz új munkahely létrehozását. MTI/Máthé Zoltán
not image

Takács Petra

2022. augusztus 19. - 23:06

Menczer Tamás ismét éles kritikával illette a baloldalt, mely napi szinten támadja a közösségi médián keresztül a kormányt.

Egy ideje nem volt kormányülés, de hamarosan erre is sor kerülhet, ami újabb döntéseket jelenthet. Orbán Viktor miniszterelnök is a szabadságát töltötte, amiről a hazai sajtó széles körben számolt be.

Soron kívül Reuters: 1,1 milliárdos segélycsomagot készül kiutalni az Egyesült Államok Ukrajnának 

A baloldal közben igyekszik rendre kemény kritikákat megfogalmazni, nem egy képviselő pedig hazugsággal vádolja a jobboldalt, a kormányt. Megy az adok-kapok, miközben az ukrajnai háború és a szankciók miatt szép lassan az egekben vannak az élelmiszerárak.

Ennél nagyobb kihívást jelenthet a rezsi, legalábbis azok számára, akik a limiten felül fogyasztanak, bár ezen a területen is vannak kedvezmények. Sok a kérdőjel, többek között annak kapcsán is, hogy milyen telünk lesz.

Közel sem biztos, hogy olyan hideg lesz a tél, és ez idén kulcsfontosságú lehet, sok szempontból. Menczer Tamás szerint a baloldal lassan 10 éve támadja a rezsicsökkentést, amiből nem enged a kormány, továbbra is megvédik azt.

Sőt, Menczer azt mondta, a baloldaltól is megvédik a rezsicsökkentést, kiemelve, hogy számukra Magyarország az első. Valószínűleg erre is lesz válasza az ellenzéknek, miközben Gyurcsány Ferenc a nap 24 órájában „készül.”

„A baloldal 9 éve támadja a rezsicsökkentést‼ Mi továbbra is megvédjük, még tőlük is! Nekünk Magyarország az első!” – emelte ki Menczer, aki továbbra sem ért egyet a baloldallal, mely általában homlokegyenest mást mond, mint a kormány.