Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Ezentúl nem lesz fekvőbeteg-ellátás hétvégente az orosházi kórház fül-orr-gégészetén

Hétvégente képtelenek biztosítani az ellátást, így megszüntetik azt.

Fotó: Unsplash/Marcelo Leal
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A hétvégén már nem lesz fekvőbeteg-ellátás az Orosházi László Elek Kórház és Rendelőintézet fül-orr-gégészeti osztályán, a betegek a békéscsabai kórház osztályára kerülnek – közölte az egészségügyi intézmény csütörtökön közleményben az MTI-vel.

Mint írták, hétköznapokon folyamatosan biztosított a sebészeti fekvő- és járóbetegek napközbeni és ügyeleti ellátása az orosházi kórházban. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Azok a betegek, akiknek egészségi állapota megengedi, pénteken 16 óráig hazamehetnek. Akiknek hétvégén is szükségük van szakellátásra, a Békés Vármegyei Központi Kórház békéscsabai tagintézményének fül-orr-gégészeti osztályára kerülnek.

A betegek szállítását az Országos Mentőszolgálat végzi, az átszállított betegek teljes gyógykezelése Békéscsabán történik – tették hozzá. A változás nem érinti a sebészeti szakrendelést – írta az orosházi kórház.

Szeptember elején szűnt meg a békéscsabai tagkórházban hétvégenként a gyermek fekvőbeteg-ellátás, a betegeket a gyulai tagintézmény látja el. Október eleje óta az orosházi kórházban a sebészeti osztály sem lát el betegeket hétvégenként, akik kezelésre szorulnak, a gyulai vagy a békéscsabai kórházba kerülnek – közölte korábban a vármegyei központi kórház.

(MTI)