Dollár
393,11 Ft
Euró
411,17 Ft
Font
476,93 Ft
Bitcoin
17,094 $

M7-es busztragédia: az egyik sérült életveszélyes állapotban van, többeket hazaengedtek

Fotó: Elvontatják a hajnalban árokba hajtott autóbuszt az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én. A balesetben Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben. A buszon Horvátországban nyaraló magyar turisták utaztak. MTI/Vasvári Tamás
Belföld
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A siófoki kórházba szállított egyik sérült életveszélyes állapotban fekszik az őt ellátó egészségügyi intézményben, miután többszörös sérülést szenvedett.

Ismét új információkkal jelentkezett az M1 híradója, akiknek a tudósítóik több helyszínről jelentkeznek, hogy a lehető leghamarabb számolhassanak be a sérültek állapotáról akik közül többeket már hazaengedtek.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A székesfehérvári kórház összesen 20 sérültet fogadott, közülük 17-en könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket már haza is engedték az orvosok. További három beteg állapotáról lehet még beszámolni, ketten közülük bordazúzódást és bordatörést szenvedtek, illetve egy sérültet kezelnek combnyaktöréssel.

Ami a siófoki kórházat illeti, összesen 11 sérült érkezett az intézménybe. Közülük három beteget vettek fel, egyikőjüket súlyos, életveszélyes, többszörös sérülésekkel . 8 beteget elláttak, kivizsgáltak, akiket ezt követően kiengedtek a kórházból és hazamehettek.

M7-es busztragédia: néhány perccel a tragédia előtt váltották egymást a sofőrök

A többszörösen sérült, életveszélyes állapotban lévő beteg ellátása jelenleg is folyamatban van.