Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

M7-es busztragédia: néhány perccel a tragédia előtt váltották egymást a sofőrök

Fotó: police.hu
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 15. - 14:22

Kiderült, hogy alig pár perccel a tragikus pillanat előtt válthatták egymást a sofőrök a volán mögött, majd bekövetkezett a halálos baleset.

Mint arról Győrfi Pál is beszámolt az M1 híradójában az Országos Mentőszolgálat szóvivőjeként, a 8 áldozatnak olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy már nem lehetett megmenteni őket, emiatt a helyszínen életüket vesztették.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

A súlyosabb sérültek és az elhunytak között sem volt gyermek, míg a könnyebb sérülteket elosztották a kórházak között, így Siófok, Székesfehérvár, Veszprém és Budapest kórházába is került sérült. „Mindenki viszonylag stabil állapotban kerülhetett kórházba a helyszíni ellátás után.”

Az M1 székesfehérvári tudósítója elmondta, az ott lévő kórházba a sérültek közel felét, összesen 20 sérültet szállítottak, állapotukról jelenleg információkat nem tudnak mondani, személyiségi jogokra hivatkozva a kórház vezetése egyelőre ezt nem engedélyezte.

A járműben összesen 56-an utaztak, akik közül 8-an súlyosan sérültek meg, 40-en pedig könnyebben. Úgy tudják, hogy az utasok nagy része budapesti, de vannak köztük székesfehérváriak is. A kórház környékén azt beszélték, hogy a buszon mindenki aludt, nagy rázkódásra keltek fel az utasok, majd felborultak.

„A sofőrök egyébként éppen néhány perccel azelőtt váltották egymást.” – hangzott el az M1 tudósítójától, ami egy újabb nagyon fontos információ lehet a baleset kivizsgálásában.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.