Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,71 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
464,27 Ft
Bitcoin
63,770 $

Szoboszlai visszatért a Liverpool kezdőcsapatába az Európa-liágban

Nemcsak magyar szempontból volt az egyik legfontosabb kérdés, hogy Szoboszlai Dominik visszatérhet-e a Liverpool kezdőcsapatába az Európa-ligában, a sorozat negyeddöntőjének visszavágóján.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nem a legjobb időszakát éli a Liverpool, mivel hetekkel korábban kiestek az FA-kupából a Manchester United ellen, majd nem sokkal később a bajnokságban sem tudták legyőzni a Vörös Ördögöket az Old Traffordon, ami fájó veszteség számukra, függetlenül attól, hogy még mindig esélyesek, de már nem ők, és nem is az Arsenal a favorit, hanem a Manchester City.

Az a Manchester City, akik kaptak egy mélyütést a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. Egészen pontosan saját magukat ütötték ki, mert ilyen dominancia láttán kisebb csoda volt, hogy a Real Madrid eljutott a hosszabbításig, majd a büntetőpárbajig, ami a spanyol győzelmét hozta. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Az Arsenal szintén kiesett, így ez egy nagyon rossz este volt az angolok számára, és a Liverpool sem túl jó reményekkel várhatja a negyeddöntős visszavágót az Európa-ligában az Atalanta ellen, miután 3-0-ra kikaptak az Anfield Roadon, ami óriási meglepetés volt. Azon a mérkőzésen nem kezdett Szoboszlai, ahogyan a soron következő angol bajnokin sem, mely ugyancsak vereséggel ért véget számukra hazai pályán.

Szoboszlai több éles kritikát is kapott a teljesítménye miatt, ami után Marco Rossi szövetség kapitány megvédte. Érdekes volt látni, hogy ezek után vajon Klopp a kezdőbe jelöli a magyar válogatott ászát vagy ismét úgy dönt, hogy a kispadról dobja be őt, akár a második félidő elején, mint egy héttel korábban.

Mint azt a hivatalos kezdőből is láthatjuk, Klopp egy igen más csapatot küld pályára az este folyamán, Alissonnal a kapuban, de Salah, Szoboszlai és Alexander-Alrnold is kezd, akárcsak Diaz. Jota, Gomez , Endo, Nunez , Elliott és a többiek pedig a kispadról állhatnak majd be.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.