Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Marco Rossi szerint ostobaság, amit Szoboszlai Dominikról állítanak

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint Szoboszlai jó formában van.

...svg content...Budapest, 2023. november 19. Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa (j) és Marco Rossi szövetségi kapitány a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkõzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsõként jutott ki a jövõ évi németországi Eb-re. MTI/Kovács Tamás
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az elmúlt hetekben több fájó vereségbe is beleszaladt a Liverpool, mind a Premier League-ben, mind pedig az Európa-ligában. Marco Rossi szerint ugyanakkor butaság megkérdőjelezni Szoboszlai Dominik formáját.

„Sok megfigyelőt meglepett Angliában és külföldön is. Aztán volt néhány gyengébb mérkőzése, de egy kisebb sérülést is elszenvedett. A visszatérése után is nagyon jól játszott például a Sparta Praha ellen” – idézett Rossi World Soccernek adott interjújából a Bors. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Rossi úgy vélte, hogy Szoboszlai kiemelkedően játszott a szezon első felében, és mint mondta, az elvárások és a nyomás csak még többet hozott ki belőle. Hozzátette, nem véletlenül lett már 23 évesen a magyar válogatott csapatkapitánya.

„Szoboszlai általában jól futballozik, az energiája kiválóan illik a Klopp-rendszer működéséhez; az utóbbi hetekben talán nem mutatta a legjobb oldalát, de abszolút ostobaság azt állítani, hogy formán kívül van” – fogalmazott Marco Rossi.

A Liverpool tavalyi rekordigazolása is Szoboszlai Dominik nevéhez fűződik, akinek játékjogaiért 70 millió eurót fizetett a Liverpool a Lipcsének. A magyar válogatott csapatkapitánya eddig 38 alkalommal húzta magára a Liverpool mezét, ezeken 7 góllal és 4 gólpasszal segítette csapatát.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.