Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,71 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
450,81 Ft
Bitcoin
67,012 $

Ezzel a góllal kaptak ki Szoboszlaiék Liverpoolban, rengeteg helyzet maradt ki (videó)

Szoboszlai Dominikék nehéz helyzetben vannak, még akkor is, ha nincs nagy hátrányuk, de immáron minden a Manchester City kezében lehet.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, a Manchester City rendkívül magabiztosan hozta a 3 pontot a Luton ellen. Ez egy kötelező 3 pont volt a csapat számára egy olyan csapat ellen, akik a kiesés elől menekülnek, de okoztak már meglepetéseket, problémákat topcsapatoknak.

Emiatt semmit nem bízhatott a véletlenre Guardiola, akinek az irányításával ismét a hajrában nyerheti meg a City a bajnokságot. Döbbenetes módon a Liverpool és az Arsenal is kikapott hazai pályán, ami a bajnoki címükbe kerülhet. Mindkét szurkoló tábor feszült volt emiatt, nem akarták elhinni, mi történt. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

A Liverpool a Palace ellen szenvedett vereséget, még csak szerencséjük sem volt. Nem egy ziccert hibáztak, és Szoboszlai Dominik az Atalanata elleni súlyos fiaskó után megint a kispadról ugorhatott be, míg Salah visszatért a kezdőbe, viszont ő sem tudott mit tenni. Ezzel 3 fontos pontot veszítettek a Manchester Cityvel szemben, akárcsak az Arsenal.

A londoniak is nagy lehetőséget szórtak el ezzel, mivel megléphettek volna a Liverpooltól. Ehelyett tálcán kínálták a Manchester Citynek a vezetést, akik lehetséges, hogy innen már nem adják át a helyüket. A sorsolásuk is ideálisabb, gyakorlatilag minden adott ahhoz, hogy övék legyen a bajnoki cím.

A Liverpool összefoglaló videójában megnézhetjük azt a temérdek helyzetet is, amiket kihagyott a csapat. A Palace már nagyon hamar két góllal vezethetett volna, de egy hősies mentés ezt megakadályozta. Ugyanakkor még csak pontot sem szereztek odahaza a liverpooliak, és ezzel egyértelműen gödörbe kerültek.