Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Arteta elárulta, miért esett ki az Arsenal a Bajnokok Ligájából a Bayern ellen

Még csak gólt sem szerzett az Arsenal a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján a Bayern München ellen.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Thomas Tuchel biztosan távozik a szezon végén a Bayern Münchentől, de nem kizárt, hogy ezt a legértékesebb trófeával a kezében teszi meg. A Bayer Leverkusen bajnok lett az elmúlt hétvégén a Bundesligában, ráadásul veretlenül, viszont a Bayern ott van a Bajnokok Ligája elődöntőjében, csak úgy mint Dortmund.

A Barcelona és az Atletico kedden estek ki drámai körülmények között, míg a Manchester City és az Arsenal szerdán búcsúztak. A City az óriási fölénye ellenére búcsúzott, büntetőkkel kapott ki, addig az Arsenal egyetlen gólt kapott, ami viszont sokba került számukra, és onnan már nem volt visszaút. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

„A fájdalom adott, ez biztosan nem fog elmúlni ma este, de garantálhatom, hogy holnap már teljes mértékben a Wolves elleni meccsre fogunk koncentrálni, és mindenki fel lesz dobva.” – mondta a mérkőzést követően az Arsenal edzője.

Arteta nem esik kétségbe

„Amiért még játszanunk kell, az egyszerűen gyönyörű. Már korábban is mondtam, itt az ideje, hogy ezek a játékosok mellett legyünk. Könnyű mögöttük állni, dicsérni őket, és szép dolgokat mondani, amikor zsinórban 10 győzelmet aratnak, és csak egy döntetlent érnek el. Most jött el a pillanat, hogy mögöttük álljunk és mellettük legyünk.”

„Hét éve nem játszottunk ebben a sorozatban, és 14 éve nem jártunk ebben a szakaszban. Ennek megvan az oka. Mindent gyorsan, szupergyorsan akarunk csinálni egy szezonban. Szerintem megvan a kapacitásunk és minőségünk ahhoz, hogy ott legyünk elődöntőben, mivel a különbség nagyon kicsi.”

Arteta elismeri, még mindig szükségük van némi tapasztalatra, tudásra, hogy ezen a szinten is teljesítsenek. „Ha megnézzük a történelmet, más kluboknak hét, nyolc vagy tíz év kellett ehhez. Ma ettől azonban nem fogjuk jobban érezni magunkat, ez biztos.” – idézte az ESPN a kiesés után az Arsenal első emberét.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.