Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Kiderült, ott van-e Szoboszlai a Liverpool kezdőjében a Palace ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a Crystal Palace ellen, így megtudhattuk, hol számít Szoboszlai Dominikre Jürgen Klopp.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN EDITORIAL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Klopp pályafutása egyik legrosszabb mérkőzésén van túl, amit az Európa-liga negyeddöntőjének első körében játszottak. Az Atalanta látogatott el az Anfield Roadra, ahol végül 3-0-ra nyertek az olaszok, ami láttán döbbenet ült ki az emberek arcára.

Klopp sem tudta pontosan, mi történt, bár már a kezdővel meglepetést okozott, mert Szoboszlai és Salah is kispados volt. Nem ment a játék az angoloknak, így már messze nem ők az esélyesei a párosításnak. Lehetséges, hogy még csak a döntőig sem jutnak el, és az elődöntők előtt búcsúznak a sorozattól, akárcsak az FA-Kupában. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

A Carragher, a Liverpool legendás védője is kiakadt, ő is alig hitt a szemeinek. Ugyanakkor van még egy mérkőzés, nem kizárt, hogy mégis a topcsapat megy tovább, most viszont a Crystal Palace elleni mérkőzésre kell koncentrálniuk, aminek szintén az Anfield Road ad otthont vasárnap délután.

A televízió élőben adja a mérkőzést, érdemes lesz figyelni az eseményeket, és már azt is tudhatjuk, hogy Szoboszlai ott van-e kezdőben. Klopp igyekezett több ponton is változtatni, hogy a Palace ellen már ne legyen gond, mert az akár a bajnoki címbe is kerülhet, amit mindenképpen el akarnának kerülni.