Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,88 Ft
Euró
386,46 Ft
Font
454,01 Ft
Bitcoin
69,109 $

Kikapott a Liverpool, a szurkolók elővették Szoboszlait

A szurkolók nem voltak elragadtatva a végeredménytől.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a Liverpool múlt vasárnap a Manchester United ellen lépett pályára, ám a végeredmény 3-0 lett a Man Utd javára. Ezzel a Liverpool elvesztette első helyét a Premier League-ben, csütörtökön pedig egy másik trófeától is messzebb kerültek, miután az Atalanta szintén 3-0-ra legyőzte őket.

A Manchester United elleni mérkőzésen Jarell Quansah-nak mentek neki a szurkolók, míg legutóbb Szoboszlai Dominiken csappant az ostor. A magyar válogatott csapatkapitánya azért kapta az ívet a drukkerektől, mert a félpályánál eladta a labdát, ami végül az Atalanta harmadik gólját eredményezte.

Noha a szezon első felében nem tudtak betelni a magyar játékossal, legutóbbi, március 31-i Instagram-bejegyzése alatt már olyan kommentek érkeztek, melyekben távozását követelik. Egyesek megjegyezték, ahhoz képest, hogy a magyar válogatottat a hátán viszi, a Liverpoolban nem hozza ugyanezt a szintet.

Ugyanakkor akadtak olyan szurkolók is, akik megvédték a játékost, s jelezték, „Núnezt nem bántják ennyire a Liverpool-szurkolók”, hozzátéve, hogy inkább biztatni kellene Szoboszlait, hogy aztán minden mérkőzésen jól teljesítsen. A magyar játékos Atalanta elleni teljesítményét több portál is lehúzta, végül pedig ő kapta a legalacsonyabb értékelést a hazai játékosok közül.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.