Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,77 Ft
Euró
381,48 Ft
Font
445,23 Ft
Bitcoin
43,498 $

Limitált kiadású Marvel’s Spider-Man 2 PS5 és DualSense kontroller érkezik

A Sony bemutatta a különleges limitált kiadású PS5-öt és a DualSense kontrollert.

Fotó: Sony
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Sony bemutatta az új, limitált kiadású Marvel’s Spider-Man 2 PS5 rendszercsomagját, melyhez egy új tematikus DualSense kontroller is jár. A San Diego Comic-Con 2023-on leleplezett rendszercsomag a játék digitális verzióját is tartalmazza.

A Sony azonban mindenkit megnyugtatott, a DualSense kontroller és a PS5-oldallapok külön-külön is kaphatók lesznek, az előrendelések pedig július 28-án indulnak, ám még most jelezték, hogy korlátozott mennyiség készül a különleges kiadásokból. Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

Mivel pedig a Marvel’s Spider-Man 2-ben Venom központi szerepet kap, a Sony is ehhez hűen alkotta meg az egyedi kiadású konzolt és a kontrollert, s igen látványosra sikeredett a szimbióta hatalomátvétele:

Jacinda Chew, az Insomniac Games vezető művészeti igazgatója megosztotta:

„Ez a Marvel’s Spider-Man 2-ben a szimbióta átvételének különböző módjait mutatja be a játékosoknak. Ez egy állandó harc a dominanciáért, legyen az belső vagy külső, és a végeredmény sem biztos.”

Ahogy az a fenti videóban is jól látszik, a konzol hátsó része fekete, ami azt jelzi, hogy a szimbióta teljesen elfoglalta a PS5-nek ezt a részét. A Marvel’s Spider-Man 2 kizárólag PS5-re jelenik meg 2023. október 20-án.

Varga Mihály: jövő hétfőn indul a villámgyors azonnali online értékpapírszámla-nyitás

Ezzel párhuzamosan megújul a Webkincstár és MobilKincstár alkalmazás is.