Clouds
21 Budapest
Dollár
344,39 Ft
Euró
370,61 Ft
Font
431,39 Ft
Bitcoin
26,860 $

Lagziba készülő időseket sodort el egy karambolozó autó Szlovákiában

Fotó: Unsplash
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A három nyugdíjas férfi és az idős asszony egy padon ültek, amikor a baleset történt. A helybeliek azonnal a segítségükre siettek, majd hamarosan mentőhelikopter érkezett.

A Paraméter beszámolója alapján a szlovákiai Peszektergenye (Sikenica) községben történt incidens, amikor egy személykocsi a főútról kanyarodott volna be az egyik ház udvarára, ám a másik autó ezt nem vette észre és ütköztek.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Emiatt az egyik kocsi nekirepült a közelben lévő padnak, amelyen akkor a Joj TV szerint három nyugdíjas férfi és egy idős asszony ült, akik épp lagziba készültek. A környékbeliek azonnal a segítségükre siettek.

A három férfinek a lábán ment át az autó, a 67 éves nő viszont alászorult, amelynek következtében olyan súlyosan megsérült, hogy mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. Az ötödik sérült pedig az egyik autóban ült.

A rendelkezésre álló információk alapján mindegyiküket kórházba szállították, hogy megfelelő ellátást kaphassanak, Alena Krčová mentőszolgálati szóvivő pedig arról tájékoztatott, hogy eszméletüknél voltak, bár a jelenlegi állapotukról nincs hír.