Dollár
392,68 Ft
Euró
411,01 Ft
Font
476,63 Ft
Bitcoin
17,077 $

Koronavírus – James Bond 1:0 – novemberre halasztották a bemutatót

TÉMÁK:
#Film #Koronavírus
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő

Számítani lehetett rá, hogy egy ekkora költségvetéssel készülő film esetében figyelembe veszik az elmúlt hónapokban kialakult helyzetet.

Az utóbbi hetekben innen-onnan hallani lehetett már, hogy szó lehet a film bemutatójának elhalasztásáról, most pedig hivatalosan is megerősítésre került, hogy James Bond titkos ügynök a kelleténél egy kicsivel tovább rejtőzködik a nyilvánosság elől.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A koronavírus terjedése miatt az MGM és az Eon közös nyilatkozatban tudatták, hogy a No Time To Die címet viselő alkotás bemutatóját áprilisról novemberre helyezték át. A film először november 12-én lesz megtekinthető az Egyesült Királyságban, majd november 25-től az Egyesült Államokban.

Mivel a No Time To Die az MGB és az Bond franchise számára is egy nagyon fontos projekt, várható volt, hogy nem kockáztatják meg annak kiadását, hiszen az minden szempontból katasztrófa lett volna. Az egyik forgatókönyv szerint az emberek özönlöttek volna a mozikba, hogy megtekintsék a filmet, ami növelhette volna a vírus terjedésének esélyét, míg a másik forgatókönyv szerint épp ennek esélye miatt maradtak volna távol az emberek a vetítéstől, ami hatalmas bevételkiesést jelentett volna a gyártó számára.

Az MGM, a Universal és a Bond-film készítői, Michael G Wilson és Barbara Broccoli is aktívan nyomon követi majd a következő hónap történéseit, és ha úgy ítélik meg, akár még egy további halasztás is szóba jöhet.