Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,039 $

Kormányinfó: szombat délelőtt bejelentésekkel készülhet a magyar kormány

Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra

Takács Petra

2022. október 21. - 10:37

Kormányinfót rendeznek szombat délelőtt, aminek ideje alatt több fontos bejelentést is tehet a magyar kormány, illetve az újságírók feltehetik a kérdéseiket.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök nagy sikert aratott Brüsszelben, amivel biztosította Magyarország zavartalan gázellátását. Az EU-csúcsok eddigi egyik legnagyobb sikere ez Orbán neve mellett, ám a kihívások korszaka ezzel közel sem ért véget.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

„Sikerült megvédeni Brüsszelben a magyar érdeket! Magyarország a gázársapka alól mentesítést kap, így az nem veszélyezteti hazánk biztonságos gázellátását.” – írta egy korábbi posztjában Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Mivel nemrég uniós kormányülést is tartott a kormány, várható volt, hogy lesz Kormányinfó ezen a héten. Szentkirályi bejelentette, szombaton 11 óra 30 perctől rendezik meg az eseményt, amit többek között az M1 is élőben fog közvetíteni.

Várhatóan több fontos bejelentést is tesz majd a kormány, ami után az eseményre regisztrált újságírók feltehetik a kérdéseiket Szentkirályinak, illetve Gulyás Gergely miniszternek, ahogy az általában lenni szokott.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.